NAREDNA UTAKMICA

Prvenstvo Srbije

CRVENA ZVEZDA : PARTIZAN

9. septembar | 17.00 | Ada Ciganlija

TI SI DEO ZVEZDE!

SEZONA 2018

Ragbi liga klub Crvena zvezda poziva sve ljubitelje kluba da se učlane i podrže sezonu 2018. Ove godine nudimo dve vrste članarina:


☆ Standard članarina ☆

 

✭✭✭ Ekskluzivna članarina ✭✭✭

O klubu

Ragbi Liga Klub Crvena Zvezda je osnovan 2006 godine. Punopravni smo članovi Sportskog Društva Crvena Zvezda. Spadamo u jedne od vodećih klubova u kontinentalnoj Evropi i jedni smo od pionira ragbija 13 u širem regionu. Srbija se smatra vodecom zemljom kada se radi o razvoju ragbija 13. Trenutno na svetskoj rang listi zauzimamo 14 mesto dok se u Evropi nalazimo na 7 poziciji odmah iza tradicionalnih lidera u ovom sportu Engleske, Francuske, Škotske, Irske, Velsa i Italije.

30 igrača u prvom timu

Kroz naš sistem od osnivanja kluba prošlo je preko 400 seniorskih igrača, a u tekućoj sezoni 30 igrača je nastupilo za seniorski tim.

35 igrača u kadetima

Ragbi Liga Akademija Crvene zvezde je fabrika mladih talenata kroz koju je prošlo većina seniorskih igrača, a neki su i ostvarili svoje karijere u najjačim francuskim ligama.

200 odigranih utakmica

Posle 200 odigranih utakmica osvojili smo 2 prvenstva Srbije, 1 Kup i 1 Superkup Srbije. U narednih 200 planiramo bar još duplo toliko trofeja.

15 devojaka u Akademiji

Zalažemo se za socijalnu i rodnu ravnopravnost na svim poljima, a naše devojke najbolje pokazuju da tako i treba da bude.

Želite suvenir crvene zvezde?

Kupite dres našeg tima

Sale! Sold out
60.00 35.00
Sale! Sold out
60.00 35.00
X