Dupla pobeda na Adi

Na ragbi igralištu na Adi Ciganliji juče su odigrane dve utakmice, a crveno-beli su slavili u obe.

Crveni kengur – FIS Vitez 40:20

Prvi put pred domaćom publikom i svim prvotimcima nastupiio je rezervni tim Crvene zvezde pod imenom Crveni kengur, a što je jos važnije Kenguri su se odlično pokazali protiv dobrog protivnika. Tim koji je sastavljen pretežno od naših juniora, veterana i početnika savladao je FIS Vitez iz Bosne i Hercegovine rezultatom 40-20, iako je utakmica počela sa dva laka eseja Viteza. Sa dva eseja u presudnim momentima iznenađujuće se istakao debitant Bojan Bogatić.

Crvena zvezda – Dorćol 42:12

Crveni kengur je napravio odličan uvod i pozitivnu atmosferu za glavni događaj – utakmica 5. kola Prvenstva Srbije između Crvene zvezde i Dorćola. Ubrzo nakon početka utakmice svima je bila jasna jedna stvar – vratio se Miloš Ćalić. Čaki je postigao esej između stativa i svi su mislili da će ovo biti još jedna laka utakmica, ali to nije bio slučaj pa je Čaki morao da postigne još 3 eseja. Dorćolci se predvođeni odličnim Milošem Aleksićem ni jednog trenutka nisu predavali, ali su crveno-beli iskusno povećavali prednost i dobrom odbranom sačuvali svoj esej u drugom poluvremenu. Za Zvezdu je na ovoj urakmici debitovao 18-ogodišnji Marko Janković, iako je odigrao 80 minuta za Crvenog kengura u istom danu.
Ubeležene su dve pobede, a ovaj dan ostaće upamćen kao velika pobeda za sve u klubu I velika pobeda za Zvezdinu budućnost.
Related Post