Monte Gadis u Zvezdi!

Prvo veliko pojačanje u istoriji kluba je Amerikanac Lamonte Monte Gadis! 

Monte dolazi iz Klivlenda i počeo je karijeru kao američki fudbaler gde je stekao neverovatne atletske sposobnosti koje želi da prenese u ragbi ligu. 

Njegove ambicije su neverovatne, a u svet ragbija je ušao dolaskom na probu u klub kojem se ceo svet ragbi lige divi – Toronto Wolfpack. Klub iz Toronta učestvuje u engleskoj ligi i prvi je klub na svetu koji putuje preko okeana kako bi igrao svoje utakmice. Iako je izostao iz tima Monte je po rečima čelnika kluba drastično napredovao, a njegova priča je zapažena od strane Wolfpack-ovog reality TV-a i čuvenog Rugby AM portala tako da je njegovo prijateljstvo sa Kanađanima čvrsto utemeljeno i nije isključen njegov povratak među Vukove. 

Ipak, Monteu se ukazala prilika da nastupa u još jednom klubu koji ima ambicije da nastupa u engleskoj ligi – Ragbi liga klubu Crvena zvezda. Ambicije su se poklopile, a Monteove liderske sposobnosti i iskustvo sa timom iz Toronta su upravo ono što je Zvezdi potrebno u ovom trenutku za ostvarenje velikih ciljeva tako da ćemo imati prvo inostrano pojačanje na polu-profesionalnom nivou, a to je samo početak. 

https://www.youtube.com/watch?v=FOHzUtCbuKA  

Kako sam kaže želi da prenese iskustvo i način treninga igračima ragbi lige, pa i igračima Crvene zvezde, a takođe ima veliku želju da pomogne da još veći broj mladih pronađe put od američkog fudbala do ragbi lige. 

https://www.youtube.com/watch?v=2YmE7w32zXQ  

Sigurni smo da će Crvena zvezda biti odskočna daska za njegove snove i da ćemo zajedno napisati još jedno lepo poglavlje njegove priče, a Monte je svakako jedna od prvih stranica velike priče koje će ispisati Ragbi liga klub Crvena Zvezda. 

Budi i ti deo budućnosti, budi deo Zvezdine Armije! 

 

First big signing in the clubs history is the American Lamonte Monte Gaddis! 

Monte is from Cleveland where he started his career as an American football player, where he gained incredible athletic abilityes that he wants to transfer to rugby league. 

He’s ambitions are great, and in the world of rugby league he came trough trials at the club the whole world of rugby league admires – Toronto Wolfpack. Although he did not make the team Montes story was highly noticed by Wolfpacks reality TV and the famous Rugby AM. 

As he says he wants to transfer experience and the training methods to rugby league players, Red Star players also, and also he has a great aspiration to help young players find a path from American football to rugby league. 

We are sure that Red Star will be a great stepping stone for his dreams and that together we will write another chapter of his great story, and Monte is surely one of the first pages of the great story that will be written by Red Star Belgrade Rugby league. 

Related Post