Monte Gadis u Zvezdi!

Prvo veliko pojačanje za sezonu 2018 je Amerikanac Lamonte Monte Gadis!

Monte dolazi iz Klivlenda i počeo je karijeru kao američki fudbaler gde je stekao neverovatne atletske sposobnosti koje želi da prenese u ragbi ligu.

Njegove ambicije su velike, a u svet ragbija je ušao dolaskom na probu u klub kojem se ceo svet ragbi lige divi – Toronto Wolfpack. Klub iz Toronta učestvuje u engleskoj ligi i prvi je klub na svetu koji putuje preko okeana kako bi igrao svoje utakmice. Iako je izostao iz tima Monte je po rečima čelnika kluba drastično napredovao, a njegova priča je zapažena od strane Wolfpack-ovog reality TV-a i čuvenog Rugby AM portala tako da je njegovo prijateljstvo sa Kanađanima čvrsto utemeljeno i nije isključen njegov povratak među Vukove.

Ipak, Monteu se ukazala prilika da nastupa u još jednom klubu koji ima ambicije da nastupa u engleskoj ligi – Crvenoj zvezdi. Ambicije su se poklopile, a Monteove liderske sposobnosti i iskustvo sa timom iz Toronta su upravo ono što je Zvezdi potrebno u ovom trenutku za ostvarenje velikih ciljeva tako da ćemo imati inostrano pojačanje na polu-profesionalnom nivou, a to je samo početak.

Kako sam kaže želi da prenese iskustvo i način treninga igračima ragbija, pa i igračima Crvene zvezde, a takođe ima veliku želju da pomogne da još veći broj mladih pronađe put od američkog fudbala do ragbija.

Sigurni smo da će Crvena zvezda biti odskočna daska za njegove snove i da ćemo zajedno napisati još jedno lepo poglavlje njegove priče, a Monte je svakako jedna od prvih stranica velike priče koje će ispisati Crvena Zvezda.

Budi i ti deo budućnosti, budi deo Zvezdine Armije!

First big signing for 2018 is the American Lamonte Monte Gaddis!

Monte is from Cleveland where he started his career as an American football player. He gained his popularity by standing for 3 days in front of the stadium of local NFL team, with a jersey and a creative sign on a piece of paper. On the third morning he was aproached by one of the clubs chairmans when Monte explained that he thinks he is good enough and wants a trial with Cleveland Browns. Monte now wants his persistence and incredible athletic abilities that he gained trough hard work with american football to show in rugby league.

His ambitions are big, and in the world of rugby league he came through trials at the club that the whole world of rugby league admires –Toronto Wolfpack.Toronto club plays in English League 1, and they are the first team to travel across the ocean to play their games.Although he did not make the team , his development was huge, by the words of Wolfpacks coaches, and his story was highly noticed by Wolfpacks reality TV and the famous Rugby AM, so his friendship with the Canadians is firm, and his comeback to the Pack is still an option.

Related Post