Nova SEZONA – Novi DRESOVI!

Naš timće i ove godine imati novi izgled, a prilikom odabira dizajna dresova odlučili smo se za provereno rešenje –jednostavno i sa stilom. Posle godina podrške različitim domaćim brendovima, ovaj put smo u skladu sa ambicijama za takmičenjem u engleskom League 1 ostvarili saradnju sa Raging Bull Sportswear koji ima iskustvo u snabdevanju ekipa upravo tog nivoa koji želimo da dostignemo.

Predstavljanje dresova započeli smo fotografisanjem prvotimaca i juniora u domu svih Delija–Stadionu Rajko Mitić i prostorijama Sportskog društva Crvena zvezda gde nam je domaćin bio Igor Milojević, generalni sekretar SD Crvena zvezda. Ono što je novitet u odnosu na prethodne godine je rezervna garnitura dresova, što do sada ni jedan ragbiligaklub u Srbiji nije praktikovao, a priliku da ih premijerno prikažemo publici imali smoovog vikenda u Istanbulu kada smo upisali najveću pobedu u istoriji kluba protiv Bilgi Badgersa –110:0 i tako najavili uspešnu sezonu u novim garniturama.

Prva garnitura, tradicionalno crveno-bela, imala je svoju uspešnu premijeru u pobedi protiv Dorćola u drugom kolu Prvenstva Srbije u ragbiju 13, a utakmicomu Istanbulu i zvanično će se završiti predstavljanje nove opreme.Pozivamo vas da u nedelju od 15h prisustvujete utakmici protiv Partizana kada će naši momci prvi put istrčati na domaći teren u novim dresovima i pomognete im da i ova premijera bude uspešna. Crvena zvezda –Partizan, 3. kolo Prvenstva Srbije u ragbiju 13;

Nedelja 01.01.2018, 15h
Ada Ciganlija, ragbi igralište
Ulaz –100rsd.

Related Post