Zvezda dominacijom u finale!

Večiti derbi ove sezone pripada ragbistima Crvene zvezde. U 2. kolu Super Lige Srbije, naš tim je juče na Adi ubedljivo možemo reći “pregazio” Partizan 56:4 (28:4). Ove godine Crvena Zvezda ostala je neporažena u medjusobnim duelima sa večitim rivalom.
Ovoga puta dileme nije bilo – posle odmeravanja snaga u prvih desetak minuta, Crvena Zvezda slomila je Parzizan superiornom odbranom i jakim ukucavanjima, prvi poeni stižu preko Miloša Zogovića u 12. minutu, a nakon toga dominantna serija koja se neprekidno nizala do kraja utakmice. Motor koji pokrće, srž ekipe braća Dedić, Miloš Ćalić, Miloš Zogović, Vladica i Stefan Nikolić na svakom polju bili su noćna mora za crno-bele, to je dodatno motivisalo sve igrače da budu na visini zadatka. Povratnik iz Francuske Vladica Nikolić bio je nerešiva enigma za odbranu Partizana, dete našeg kluba i jedan od nosilaca igre reprzentacije Srbije je nakon kratkog povratka u Srbiju pored igračkih preuzeo i trenerske obaveze u našem klubu, a na sinoćnjem duelu videlo se da je ekipa pod njegovom trenerskom palicom dosta napredovala u segmentima odbrane i napada. RLK Crvena zvezda uvek pruža šansu mladim, vrednim i talentovanim igračima iz naše ragbi akademije, ovoga puta sjajan debi, priliku za dokazivanjem i borbom za poziciju u seniorskom timu izborio je 17-godišnji Ilija Krtstić mladi reprezentativac Srbije do 18 godina koji igra na poziciji krila.

Ovom pobedom, kao šlag na tortu krunišemo uspešne pripreme koje su trajale tačno 40 dana. Okrećemo se sledećem većem izazovu za vikend u Francuskom gradu Tulonu, protiv istoimene ekipe, pratite nas!

 

Crvena zvezda – Partizan 56-4
Beograd 10.09.2017. Stadion: Ada Ciganlija, 

Sudija: Radnoslav Novaković.

 

Tok utakmice: 
PRVO POLUVREME
12’min 6-0, esej: Miloš Zogović + gol: Voja D.
21’min 12-0, esej: Miloš Ćalić + gol: Voja D.
24’min 18-0, esej: Miloš Zogović + gol: Voja D.
28’min 22-0, esej: Rajko Trifunović – gol: /
35’min 28-0, esej: Vlada Dedić + gol: Voja D.

39’min 28-4 esej: Milutinović – gol: /

 

DRUGO POLUVREME
43’min 34-4, esej: Brodie Feeny + gol: Voja D.
51’min 40-4, esej: Voja D. + gol: Voja D.
63’min 46-4, esej: Miloš Zogović + gol: Voja D
65’min 50-4, esej: Brodie Feeny + gol: /

80’min 56-4, esej: Miloš Ćalić + gol: Voja D.

 

Crvena zvezda: Miloš ZOGOVIĆ, Ilija KRSTIĆ, Miloš ĆALIĆ, Mark PULEN, Rajko TRIFUNOVIĆ, Stefan NIKOLIĆ, Vojislav DEDIĆ, Dejan REMETIĆ, Vladislav DEDIĆ, Slobodan MILENKOVIĆ, Miloš KOSTADINOVIĆ, Velibor SREĆKOVIĆ, Vladica NIKOLIĆ. Rezerve: Adam PAVLOVIĆ, Danilo KOSANOVIĆ, Brodi FINI, Nenad ŽUJIĆ.
Related Post